El Consell Comarcal de les Garrigues presenta el curs innovador "Cap a una destinació oleoturística"

El Consell Comarcal de les Garrigues presenta uncurs innovador sobre el potencial de l’oli i la cultura de l’oli com a fil conductor d’un model turístic amb més de 25 ponents de referència, entre els quals hi haproductors, empreses, experiències i experts d’èxit de tot Catalunya.

Sessions de professionalització

El curs s’estructura en 3 mòduls temàtics que combinen la teoria amb la pràctica aplicada en casos reals d’experiències i productors. En total, consta de 63 hores dividides en 14 sessions, que tindran lloc a la seu del Consell entre l’11 d’abril i el 25 de juliol. S’adreça tant a productors com a restauradors, responsables de serveis turístics, propietaris d’allotjaments turístics, tècnics de l’Administració pública i entitats o persones vinculades a la promoció del territori, del turisme, del comerç local o de la gastronomia.

Un curs innovador d’un projecte innovador

El curs s’emmarca en el projecte innovador i experimental de Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec, que va iniciar el mateix Consell el passat mes de desembre. Aquest projecte ha estat subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb l’impuls de l’Associació pel Foment del Turisme les Garrigues i la col·laboració del Consell Comarcal del Segrià, dels ajuntaments i del sector privat del territori.