El passat divendres, 24 de gener, es va donar el tret de sortida al programa de sortides professionals per a restauradors a productors i productores agroalimentàries de les Garrigues amb la visita a l’obrador del nou Forn de Pa Xocolatí de les Borges Blanques.
Les sortides professionals s’emmarquen en el projecte “Cadena de valor de l’oli a les Garrigues” en el programa de suport a la gastronomia amb l’objectiu de facilitar l’establiment de sinergies i acords comercials entre restauradors i productors i productores agroalimentàries del territori.
La primera visita del programa va permetre descobrir el projecte Xocolatí, un nou projecte a les Garrigues i tots els seus productes artesanals. Es van presentar els tipus de farines i la massa mare natural que utilitzen, el procés d’elaboració, d’amassat i de fermentació lenta. Finalment, es van degustar el conjunt de pans singulars i artesanals que elaboren.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.