Les Garrigues impulsa una jornada per compartir experiències relacionades amb l’oleoturisme

El Consell Comarcal de les Garrigues tanca la 2a edició de “LES GARRIGUES EN FLOR” amb un èxit de participació
17 juliol, 2018
ACTE DE CLOENDA DELS SEMINARIS D’INNOVACIÓ I CREATIVITAT
29 novembre, 2018
El Consell Comarcal de les Garrigues tanca la 2a edició de “LES GARRIGUES EN FLOR” amb un èxit de participació
17 juliol, 2018
ACTE DE CLOENDA DELS SEMINARIS D’INNOVACIÓ I CREATIVITAT
29 novembre, 2018

Les Garrigues impulsa una jornada per compartir experiències relacionades amb l’oleoturisme

També fomenta seminaris per al disseny de productes turístics col·laboratius entorn de la cadena de valor de l’oli

 

El Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Segrià i de l’Ajuntament de la Granadella, segueix potenciant diferents activitats per fomentar la cadena de valor de l’oli. El darrer quadrimestre de l’any tindrà lloc la primera jornada “Experiències d’Oleoturisme que inspiren” i una sèrie de seminaris per al disseny de productes turístics col·laboratius.

El 20 de setembre està prevista la primera jornada “Experiències d’Oleoturisme que inspiren” amb l’objectiu és donar a conèixer experiències d’oleoturisme locals i d’arreu que siguin capdavanteres i que els agents del territori puguin tenir com a referència. La jornada, que comptarà amb un panell d’experiències i una taula rodona amb professionals de Còrdova, Ciudad Real i Mallorca, entre altres, tindrà lloc al Centre Cívic de la Granadella.

Aquesta proposta, que s’emmarca en el projecte innovador i experimental “Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec”, està destinada als productors d’oli d’oliva i els seus derivats, restauradors, propietaris d’allotjaments turístics, responsables de serveis turístics, tècnics de l’Administració pública, productors agroalimentaris i entitats i associacions relacionades amb la promoció turística, del territori, la gastronomia, comerç local.

Els seminaris, que s’adrecen a un perfil ampli d’agents locals que tinguin o puguin tenir vinculació amb la cadena de valor de l’oli en un sentit molt transversal, tindran lloc a Arbeca, el 26 de setembre; Torrebesses, el 27 de setembre; la pobla de Cérvoles, el 9 d’octubre, i l’Espluga Calba, el 10 d’octubre.

L’objectiu d’aquests seminaris és acompanyar als agents locals vinculats a la cadena de valor de l’oli en el procés de disseny de nous productes d’oleoturisme seguint els passos de creació d’un producte turístic. Els seminaris se centraran en la metodologia basada en la cooperació i col·laboració de diferents agents per tal de donar a llum als productes turístics en un procés de creació compartit.

El projecte “Potenciació de la cadena de valor de l’oli per generar innovació econòmica intersectorial a les Garrigues i al Segrià Sec” s’està implementant al territori durant aquest 2018. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, i pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.   


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *